Victòries de Kashi Leus i Anna Villar a la primera cursa del G.P. Massi

19/02/2008
BTT

Victòries de Kashi Leus i Anna Villar a la primera cursa del G.P. Massi

Un any més, el campionat, que dóna inici a la temporada, ha tornat a acollir a alguns dels millors ciclistes del panorama nacional, com Carlos Coloma, Juan Pedro Trujillo o Marga Fullana, i corredors internacionals com Kashi Leuchs (Nova Zelanda), Darío Gasco (Xile) o Jukka Vastaranta (Finlàndia) entre altres.

A primera hora del matí ha tingut lloc la primera sortida, amb més de 300 corredors, formada per les diferents categorias com Màster-30, Màster-40, Veterans 50-60, Juniors, Cadets i les Fèmines.

  

Fullana abandona i Villar torna a brillar

 

La candidata a medalla olímpica, Marga Fullana, ha liderat a les corredores, seguida molt de prop per les seves companyes d'equip Anna Villar i Francisca Campos. Però en l'equador de la carrera, a la segona volta, Fullana, que s'estrenava amb l'equip Massi, s'ha vist obligada a abandonar després de diverses avaries mecàniques.

Per la seva banda, Villar i Campos s'han posicionat liders de la classificació, arribant a meta en primera i segona posició, respectivament, i seguides de prop per Sandra Santanyes (3ª) i Cristina Mascarreras (4ª).

 

Leuchs, l'invencible

 

A les 12 es donava la sortida de l'elit masculina que presentava un nivell molt exigent amb participants de la talla mundial com Leuchs, Gasco o Coloma.

Els 120 ciclistes que formaven part d'aquesta categoria han recorregut un circuit semblant al d'anys anteriors, amb algunes modificacions per donar més vida al traçat. Una de les característiques del circuit era la seva rapidesa, amb descensos curts però intensos que feien més veloç al ciclista a més d'aportar més diversió a la primera prova inaugural amb un traçat més tècnic.

El novazelandés Leuchs ha recorregut els poc més de 7 km del circuit en un temps rècord desmarcant als seus rivals en la primera volta.

Mentrestant, Juan Pedro Trujillo, Martí Gispert i Marc Trayter han disputat una llarga batalla contrarellotge, intentant avançar-se uns als altres, que finalment ha col·locat a l'andalús en segona posició i a Trayter en tercera.

 

Nota i fotografia d´ Ocisport