El Vendrell inicia l´ Open Natura el 30 de març

21/02/2008
BTT

El Vendrell inicia l´ Open Natura el 30 de març

El proper 30 de Març tindrà llocel començament  del  circuit de pedalades populars de l´ Open Natura. La primera proba d´aquest  any  es realitzarà a  El Vendrell, capital del Baix Penedes. Aquesta  pedalada ens  permetrà   descobrir una zona desconeguda  per la majoria dels  bikers, recorrerem els  paratges naturals de les poblacions d´ El Vendrell i Albinyana   coneixerem nous senderons que els  amics del club ciclista de El Baix Penedes ens han preparat .

A diferencia dels altres anys aquest cop la sortida i arribada estaran situades a la Rambla Josep Cañas al barri del Tancat.Aquest canvi es deu a que aquest cop el circuit preparat per l´organització ens portara cap a l´altre costat de El Vendrell,per conèixer nous paratges.

La sortida estarà situada al costat del poliesportiu i d´una gran zona d´aparcament per facilitar les coses als bikers. Com totes les proves del circuit l´hora de començar serà a les 10:00h. Tindrem  per escollir dos recorreguts de diferent dificultat,el primer d´ells de 37km serà per a tots aquells  bikers més experimentats i preparats; ens portarà  a recórrer una gran quantitat  de senderons i boscos  inimaginables per a tots aquells que ens pensabam que la població costera sols tenia platja .El recorregut, en una part bastant tècnic, ens portara per estrets camins que ens faran col-locar en fila d´un,sense oblidar-nos d´alguna pujada per comprovar l´estat de forma en aquest principi d´any ,tambè tindrem unes trialeras força espectaculars per dins el bosc. En aquest recorregut   de 37km tindrem dos avituallaments per recuperar forces.

El segon  recorregut de 17km, tindra tambe tots els alicients anteriors ja que els 10 primers km transcorrerar conjuntament amb el circuit gran fins arribar al primer avituallament.

Per no olvidar-nos dels mes petitons com a cada prova del Open, a les 9,30 es relitzarà una pedalada de 2km per els mes petits que transcorrerà pels voltants de la zona de sortida.Aquesta pedalada es gratuïta i pretén fomentar l´us de la bici pels mes petits de la casa.

Tota l´ informació d´ aquesta pedalada i del seu circuit es pot trobar a la següent web que té el circuit. ( www.opennatura.com).

 

Fitxa tècnica

 

Dia 30 de Març

Lloc:El Vendrell

Hora de sortida:10:00h ,pedalada infantil 9,30h.Recollida de dorsals a partir de les 8h

Lloc de sortida:Rambla Josep Cañas i Cañas (Barri de El Tancat)

Recorreguts:2km,17km i 37km

Preus:Anticipades (14,5? socis federats,16? no socis federats ,19,5?socis no federats ,21?no socis no federats).El mateix dia de la cursa 3? mes)

Serveis:El preu dona dret a la participació ,als avituallaments,bossa d´obsequis i menjar final.Hi haurà Servei de dutxes i servei mecànic.

 

Calendari Open Natura 2008

 

  • 30 de MARÇ: EL VENDRELL
  • 27 d?ABRIL: ARENYS DE MUNT
  • 25 de MAIG: PLATJA D?ARO
  • 22 de JUNY: EL CATLLAR
  •  5 de JULIOL: SORT-VALL D?ÀSSUA (Nocturna)
  • 14 de SETEMBRE: OLESA DE MONTSERRAT
  • 26 d?OCTUBRE: BESALÚ
  • 16 de NOVEMBRE: EL VALLÉS

Informació i fotografia de l´ Open Natura