Joan Llordella i Anna Villar, primers líders de la Powerbar Marathon BTT

25/02/2008
BTT

Joan Llordella i Anna Villar, primers líders de la Powerbar Marathon BTT

Finalment ha estat Joan Llordella (Ambisist) qui ha entrat en primera posició, amb un minut i poc d?avantatge sobre el segon classificat, Israel Núñez (Massi) i a quatre minuts del tercer, Francesc Freixer (Starbike-Ghost). Per la seva banda, Carlos Coloma (ECP Tau Ceramica) ha arribat cinquè. En fèmines, les primeres en entrar a meta han estat tres de les components de l?equip Massi : Anna Villar, Francisca Campos i Mercè Tussell. Quarta ha estat Neus Parcerisas (Ambisist) guanyadora de l'edició 2007 de les Powerbar Marathons. En Categoria  Sub-23 el primer ha estat Darío Gasco, mentre que en Sub-21 ho ha estat David Lozano. En la categoria Master 30 Josep Betalú ha estat el guanyador mentre que en Master 40 ha estat Francisco Javier Salamero. En Veterans 50-60 el guanyador ha estat José Palomino.

 

El calendari de les Powerbar Marathon BTT segueix el 22 de Març a Calaf. La preinscripció es podrà tramitar fins el dijous anterior a la prova per internet a www.ocisport.net

 

Pedalada Popular Solobici

 

Al marge de la competició han estat molt també els corredors que han disputat la cursa popular, la Pedalada Solobici, que permetia fer el mateix recorregut que la competició de Marató o bé un recorregut més curt, de 33 kilómetres.

En la Pedalada de 64 kilómetres s?ha imposat Toni Aguilera (Amics Ciclistes) amb 3:45:05, seguit de Josep Santasusana (Navarcles) quasi 4 minuts després, i de Javier López (Superm. Llobet) a poc més d?onze minuts del primer. En el recorregut de 33 kilómetres Ricard Pons (Anoia Amics) ha estat el primer, amb 01:57:01, seguit per David Sánchez (Team Poal) i de Josep Maria Genesca (Bike Bergada) amb menys de mig minut de diferència entre ells.

 

Fotografia: Joan Llordella entrant a meta

Nota i font fotografia: Ocisport