La Copa Catalana de bike marathon a XS Esports

28/03/2008
BTT

La Copa Catalana de bike marathon a XS Esports

 

II Powerbar Marathon BTT CCI

 

300 corredors van participar el dissabte 22 de març a la II Powerbar Marathon BTT Copa catalana internacional que es va disputar a Calaf. Un centenar dels participants ho feien a la Pedalada popular Solobici, per gaudi d'un dia esplendit, sols marcat per el fort vent.

La segona prova del Calendari de les Powerbar Marathon de BTT, volta pels llocs més emblemàtics de la zona, com són el Castell de Boixadors i el de Calonge de Segarra. 60 km degudament senyalitzats, que recorren tres comarques,el Bages, el Solsonès i l'Anoia, entremig de camins, corriols i alguna trialera, que fan les delícies dels bikers.

Francesc Freixer i Oriol Morata  han arribat a l?esprint després de 60 km per la Catalunya Central, amb sortida i arribada a Calaf. Joan Llordella, que vestia el maillot de líder, ha sofert una punxada al km 18 quan anava escapat a més de 1?30 segons, que l?ha deixat fora del podi.

La tercera plaça ha estat ocupada per una molt bona cursa del sots-21 David Lozano  . En quarta posició ha entrat Joan Llordella, posició que no li ha estat suficient per mantenir el maillot de leader, que ara està en mans de Francesc Freixer.

Pel que fa a la categoría de fèmines, Neus Parcerisas  s?ha anat distanciant de les seves perseguidores, fins a treure una important diferència. Mercè Tussell ha ocupat la segona posició, a més de 6 minuts. La tercera plaça ha estat per Nuria Lauco. Amb aquesta victòria Parcerisas es coloca leader de la PowerBar Marathon.