Actuacions destacades de Genís Soriano i Jordi Simon

31/03/2008
Carretera

Per la seva part, Jordi Simon, del Club Ciclista CJAM, va participar aquest passat cap de setmana en el XII Trofeo José Manuel Fuente ? Tarangu ?, a on va aconseguir uns excel·lents resultats donat l?alt nivell de ciclistes participants. El dissabte es va disputar la segona prova d?aquesta challenge de júniors, després de recórrer els 65 quilòmetres de l?etapa els corredors més destacats del CJAM van ser Jordi Simón a la 8a. posició i Manuel Aranda a la 16a. El diumenge la tercera prova amb 60 quilòmetres i de nou Jordi Simón el més destacat en 3r. lloc a tant sols 39s. del guanyador, la 20a. posició va ser per Manuel Aranda i la 28a. per Sergi Esteve. El proper cap de setmana continua el Trofeu Tarangu amb la disputa de 2 proves més i a on de nou hi veurem els ciclistes del CC CJAM.