El descens de Torrelles, aquest diumenge a XS Esports

11/04/2008
DHi

El descens de Torrelles, aquest diumenge a XS Esports

 

COPA CATALANA DE DESCENS ? TORRELLES DE LLOBREGAT

 

Vàries setmanes després de l´ inici de la Copa Catalana de descens, la competició deixava Sant Andreu de la Barca per visitar la pròxima Torrelles de Llobregat. Allà, ben a prop de l´ emblemàtica atracció del Catalunya en Miniatura, va tenir lloc la sisena edició del descens de Torrelles.

Organitzat pel Club BTT Torrelles, la cursa va oferir un magnífic espectacle animat pel concurs de 300 participants. Tot i la nombrosa nòmina d´ inscrits, aquesta no va ser de llarg l´ edició més popular, van haver-hi anys de més de 400 participants, sobretot l´ any que aquesta cursa va formar part de l´ Open d´ Espanya. És precís reconèixer l´ enorme mèrit de reunir 300 persones en una competició con aquesta.

Amb sortida al punt més alt de la zona, la Creu de Can Cartró i arribada a Can Balasch de Baix, el recorregut de Torrelles ofereix un descens de poc menys de dos quilòmetres, molt tècnic i ràpid sobretot per les millores introduïdes per garantir l´ espectacle.

En l´ aspecte competitiu ressenyar el duel dels dos corredors nascuts a Sant Andreu de la Barca. Si allà, Pasqual Canals fou el més ràpid en el còmput de les dues mànigues, en aquesta ocasió fou Ivan Oulego el millor de la matinal. Oulego ja va prendre el primer lloc al primer dels dos descens amb un temps inferior al minut 52 segons, registre que milloraria en el segon intent situant-lo en 1 minut 52 segons 175 mil·lèsimes. Més enllà d´ un segon es va situar Pasqual Canals. Els dos pilots van signar un doblet memorable per l´ equip Massi. Tercer es va situar Oscar Saiz. El de Sabadell va perdre més de dos segons al final.