L´ inici de la temporada infantil de carretera, aquest diumenge a XS Esports

18/04/2008
Promoció

L´ inici de la temporada infantil de carretera, aquest diumenge a XS Esports

 

CHALLENGE SENIORS-MASTER 30 I COPA CATALANA INFANTIL

PALAFRUGELL, 12 D'ABRIL DE 2008

 

Poc més tard de les tres de la tarda es donava inici la cinquena cursa de la Xallenge Catalana de master 30 i seniors. Palafrugell fou l´ escenari d´ una cursa per categories superiors que va aplegar més de 40 corredors en un indret molt vinculat al ciclisme. I és que a la localitat gironina té lloc una intensa tasca relacionada amb aquest esport que va tenir el seu cim temporades passades quan es va comptar fins i tot amb un equip professional

Sobre un circuit una mica més curt i una hora i mitja més tard que els veterans, es va disputar la primera cursa de la temporada d´ infantils. Es tractava de la primera ocasió en que els més joves es veien les cares aquesta temporada. Tota la il·lusió del jovent a una cursa que obre una temporada molt densa a Catalunya. Un total d´ onze competicions més les pròpies de pista portaran a la jove pedrera del ciclisme català a visitar Camarles, Sitges, Sant Joan Despí, Vilanova i la Geltrú, de nou Palafrugell, Pallejà, Cunit, Vila- Seca, Girona i Blanes al setembre.

Deixant de banda l´ aspecte competitiu, destacar els cent participants entre totes les categories que tenint en compte el desplaçament i els sacrificis de les famílies i equips dels nens ?molts d´ ells des de la província de Barcelona- és una xifra molt positiva que parla del intens treball per fer reviure la pedrera d´ un esport molt maltractat.