Doblet de grans clàssiques aquest cap de setmana

24/04/2008
Carretera

Fa un any el llavors corredor del Saunier Duval- Probike, Ibon Zugasti sortia reforçat a les grans clàssiques de Piera i Odena desprès de finalitzar tercer a Òdena  i defendre la seva plaça en una complicada jornada a Piera on el guanyador fou l' elit del Marigues Sport, Radoslav Konstantino, curiosament desqualificat feia un any en aquesta mateixa cursa. Konstantino va entrar en el tall bo del dia a la quarta de les cinc voltes per batre al final als dos sots 23 del Spiuk Santi Prat, molt actiu, i Arnau Méndez. En aquesta escapada també van entrar Javier Ruiz i Abraham Merino, sots 21 del Vallasport, més els francesos Durand i Roger. A Òdena, Luis Maldonado va signar el segon triomf català a la Copa Generalitat d´ enguany. Konstantino va protagonitzar una escapada de sortida fins que a meitat de cursa el van capturar Zugasti, Maldonado i Oriol Lesuy. A Les Majoles, 20 de meta, Maldonado va realitzar l' atac definitiu. Segon va entrar el seu company al Ditec- Costa Daurada Llesuy.

Text: Iván Vega

Fotografia: Konstantino, guanyador a Piera fa un any