La TransCollserola dóna continuïtat al circuit de gran fons BTT

01/05/2008
BTT

La TransCollserola dóna continuïtat al circuit de gran fons BTT

 

Normativa del circuit de gran fons de la F.C.C.

 

La FCC crea el circuit de Catalunya Gran Fons Btt format per una sèrie de marxes de llarg recorregut. Aquestes pedalades no són competitives i estan obertes a la participació de tots els ciclistes amb qualsevol tipus de llicència federativa de ciclisme  en vigor.

El circuit 2008 s'estructura en catorze proves de llarga distància amb un quilometratge superior als 50 km. Enguany hi ha dos grups de marxes, les ?clàssiques? i les ?bcn?.

Les dues puntuen pel circuit Gran Fons Btt ? 2008, però les ?bcn? estaran gestionades, en el seu aspecte organitzatiu, per una empresa d'esdeveniments esportius mitjançant  acord econòmic amb el club, que es responsabilitzarà dels aspectes esportius.

A la darrera prova del calendari es lliuraran premis per participació als ciclistes amb

llicència federativa:

12,13 i 14 participacions obsequi d' armilla, culot i mallot commemoratius.

9, 10 i 11 participacions obsequi de culot i mallot commemoratius.

6, 7 i 8     participacions obsequi de mallot commemoratiu.

 

En el circuit ?bcn? es premiarà la participació a totes les proves amb l' entrega d?un trofeu commemoratiu.

Les proves puntuables al circuit Gran Fons Btt són llistades al calendari anual de la FCC (www.ciclisme.cat):

Les marxes seran organitzades pels clubs federats afiliats a la FCC. Els clubs es comprometen a la senyalització, l'adequació de la zona de sortida i arribada, organització de la inscripció, controls de recorregut i assistència sanitària.

El preu de la inscripció serà a criteri del club organitzador i aquesta donarà dret als participants a rebre del club organitzador un plànol del recorregut amb indicació de quilometratge i desnivells, avituallament líquid i sòlid i assistència tècnica.