Antoni Miguel i Jordi Vila culminen el domini del Camp de Tarragona als Campionats de Catalunya

09/06/2008

A la categoria júnior es va proclamar campió Sergi Esteve (CJAM) en una gran cursa on va arribar amb poc menys de tres minuts sobre els dos grans favorits Eric Pedrosa (Mircomar) i el seu company Jordi Simon. No fa molt, Esteve es va proclamar campió d´ Espanya de scratch. Si Sergi Esteve fou el millor juvenil, a cadets Francesc Zurita (Sarfa) es va destacar com el més ràpid al sprint final, davant Genís Soriano (CJAM) i Víctor Sánchez (Terrassenses). En noies Débora Gálvez (Aluminis Sant Jordi) es va imposar a les components del Delfin Verde, Teresa Costa i Judit Masdeu. La companya de les darreres, Arantxa García, fou la campiona en juvenils, i Bianca Martín a cadets.

A la cursa de veterans, amb una participació de 108 corredors i una velocitat mitja de 43 quilòmetres per hora, el millor fou José Priego (Llobet) qui va batre a Miguel Angel Cherino (Cecoc) y Carlos Callarías (Bicicletas Esteve), tots tres en el mateix temps. Per la seva part José Nocete (Inmobiliaries) i Joan Manel Borràs (Viroelectric) foren els més ràpids a les curses de 50 i 60 respectivament. En master 30 assenyalar la victòria de Jaume Morales (Bigmat) i de Jonatan Rubio (Cecoc) a sènior.

Text: Iván Vega

Fotografia: Podi femení i veterans i Sergi Esteve, campió juvenils