Es celebra la primera jornada dels seminaris de ciclisme

19/01/2010
Federació

Es celebra la primera jornada dels seminaris de ciclisme

En la presentació hi van participar Josep Saguer, representant d'Esports de Girona, Narcís Casassa, Diputat d'Esports Diputació de Girona, Lluís  Barba, Delegat de la UFEC a Girona, Jaume Franco, Cap Mossos d'Esquadra, Carles Borrell, Regidor de Salt, Anni Michalet Regidora de Sal, i Carme Mas, presidenta FCC.

L'organització d'aquest seminari té com a objectiu d'intentar millorar els coneixements tècnics i pujar el llistó del món del ciclisme en general que en alguns aspectes té molt que desitjar.

Els 100 amants del ciclisme de tot Catalunya van poder gaudir de l'excel·lent experiència dels quatre ponents que van rebre forts aplaudiments per les seves interessants ponències.

Primer va ser Jaume Hernandez, director tècnic de la FCC, parlant de biomecànica i tècniques del ciclisme. Tot seguit va ser Xavier Rafols, llicenciat en INEF i entrenador nacional de ciclisme, tractant la preparació física i entrenament enfocat principalment en el ciclisme infantil. A continuació el conegut fisioterapeuta Ricard Huelamo, qui tenia de client Armstrong, va presentar el tema molt interessant de les Patologies de la columna en el ciclista.

I va tancar aquesta primera jornada, Xavi Duran, caporal dels Mossos d'Esquadra en consells de Seguretat Viària, que també va ser molt seguit amb atenció, especialment pel que a les lleis i comportament del ciclista, donada la problemàtica cada dia més gran de la carretera.

 

La segona jornada del Seminari serà el proper dissabte dia 23 de gener.

 

Nota de la Delegació de la F.C.C. a Girona

Fotografia: Ponents

Font fotografia: http://www.sportimagen.com/