La LXVI Diada Montserratina congrega 3.300 participants

27/10/2014
Cicloturisme

La LXVI Diada Montserratina congrega 3.300 participants

Aquest últim diumenge d'octubre, amb fresca de bon matí però un bon sol i temperatura molt agradable al migdia, no ha deixat a casa als ciclistes de tots els punts de Catalunya, que han pujat en massa un any més a la muntanya de Montserrat per celebrar el final de la temporada 2014.
Un total de 3.300 ciclistes i 140 clubs afiliats a la Federació Catalana de Ciclisme s’han aplegat aquest matí al Mirador dels Apòstols per celebrar, per seixanta-sisè any consecutiu, el final de la temporada i donar gràcies a la Mare de Déu per les fites de la temporada. Tots ells han recollit el pin commemoratiu en el cas dels ciclistes i la tradicional cinta en el cas dels clubs.
Com és tradicional, a les 10 hores el nou Pare Rector de Montserrat, Joan M. Mayol i Fàbregas, ha fet la benedicció a tots els ciclistes presents en companyia del vicepresident de la FCC, Joaquim Vilaplana. Representants dels dos clubs catalans més veterans, l'Sport Ciclista Català i l'Associació Ciclista Montjuïc, també han estat presents a la missa de la Basílica fent l'ofrena d'un centre floral.
Des de la Federació volem donar gràcies a tots els ciclistes, a l’Abadia, Mossos d’Esquadra, Ajuntament de Monistrol i voluntaris per haver fet d’aquesta Diada Montserratina un gran dia de la bicicleta. La LXVII edició serà el diumenge 25 d’octubre de 2015.

Font fotografia: Angel F. Santos