La XX Pedalada Barcelona-Sitges reivindicarà la seguretat dels ciclistes

02/11/2014
Cicloturisme

La XX Pedalada Barcelona-Sitges reivindicarà la seguretat dels ciclistes

Aquest diumenge  2 de Novembre la Federació Catalana de Ciclisme organitza  la Pedalada Barcelona-Sitges 2014 que, com tots els anys, reivindicarà la seguretat dels ciclistes a les carreteres i ciutats sota el lema “Compartir amb respecte és més segur”.   El manifest per la seguretat dels ciclistes a la carretera serà llegit pel ciclista ex-professional Juan Antonio Flecha  a les 9:45 h i la sortida de la Pedalada a les 10:00 h.
Aquest any s’arriba a la vintena edició d’aquesta clàssica del final de la temporada ciclista i es per això que, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la sortida es farà aquest cop des de l’Avinguda Reina Maria Cristina a Montjuic i els primers quilòmetres es portaran a terme pels carrers de la muntanya de Montjuïc per arribar a la Zona Franca on connectarem amb el recorregut de la passada edició :  Barcelona – Montjuic – Zona Franca – El Prat de Llobregat – Viladecans – Gavà – Castelldefels – Costes del Garraf – Sitges(urbanització Llevatina).
Com sempre les inscripcions a la Pedalada segueixen essent gratuïtes i, com l’any passat, es faran només a través de la pàgina web de la FCC. El tancament es farà automàticament a l’arribar als 4.000 participants. Tots els inscrits participareu en un sorteig de premis gentilesa dels nostres patrocinadors que es farà a l’arribada a Sitges. Recordeu que no es faran inscripcions el mateix dia de la Pedalada.

Tota l informació a  www.cicloturismecat.wordpress.com/pedaladabarcelona-sitges2014