La Pedalada Barcelona-Sitges ha fet vint anys

03/11/2014
Cicloturisme

La Pedalada Barcelona-Sitges ha fet vint anys

Quatre mil ciclistes s'han donat cita a l'Avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona avui diumenge dia 2 per gaudir un any més a la Pedalada Barcelona-Sitges.
La Pedalada, tutelada per la Federació Catalana de Ciclisme, s’ha celebrat en un ambient festiu i familiar amb l’objectiu de reclamar una convivència fàcil i pacífica entre els vehicles i els ciclistes a carreteres i ciutats.
El ciclista Juan Antonio Flecha ha llegit abans de la sortida el manifest reivindicatiu “Compartir amb respecte és més segur” en companyia de Carles Vallés del Institut Barcelona Esports, Jordi Martí, Regidor Districte Sans-Montjuic i de l'ex president de la FCC , Miquel Arbós iniciador  de la Pedalada , ara fa 20 anys, mentre que a Sitges ha repetit la lectura el regidor de competitivitat i ocupació de Sitges, Jordi Mas.
L’ampli pilot ha gaudit del recorregut, amb l'atractiu de creuar en completa llibertat les emblemàtiques Costes del Garraf sense tràfic.
La matinal s'ha celebrat sense cap incidència remarcable gràcies a la inestimable ajuda del Servei Català de Trànsit, Mossos d’Esquadra, Policies Locals, Protecció Civil i tots els voluntaris que han fet possible una jornada per recordar.

Per veure fotografies de la matinal: https://www.facebook.com/events/708056382597599/
Per veure un vídeo de la matinal: https://www.youtube.com/watch?v=BkQSujaZlnE&feature=youtu.be

Foto: Jordi López (Mundo Deportivo)