Presentació dels Velòdrom Bike Tours 2015

26/01/2015
Cicloturisme

Presentació dels Velòdrom Bike Tours 2015

Com totes les temporades, ja estem definint els patrocinadors de la Comissió de Cicloturisme per aquest any 2015. Durant el mes de febrer, a mesura que es vagi  apropant l'inici dels circuits i la celebració de les primeres marxes, anirem presentant com es mereix a cadascun d'ells i també els premis que posaran en joc pels finalistes dels circuits de cicloturisme.

Ara per ara, a mode de "flash informatiu", us podem avançar que un dels nous patrocinis que tindrem aquesta temporada 2015 serà els dels nostres amics de Velòdrom Studio. Com segur ja sabeu, es tracta d'una botiga situada al número 50 del carrer Vilamarí de Barcelona on podreu gaudir de diversos serveis com els seus excel.lents estudis biomecànics, un complet taller o de la seva exposició de roba i accessoris.

Des de fa unes setmanes també estan organitzant sortides dominicals a mode de club ciclista i també tenen la seva banda de viatges organitzats Velodrom Bike Tours, que arrenquen amb la segona edició de la Ciclovolta a Catalunya que tan bona acollida va tenir l'any passat, i també de les seves rutes de 8 i 4 dies que recorren les millors carreteres i ports dels Pirineus durant l'estiu.

Precisament aquest dijous 29 a les 20:00 hores esteu convidats a la presentació oficial d'aquestes rutes 2015 al seu local. Podeu confirmar la vostra assistència al correu info@velodrombiketours.com. Hi haurà cerveses i sorpreses per a tots els assistents.