Aquest diumenge es dóna tret de sortida a la temporada cicloturista a Vilafranca

27/02/2015
Cicloturisme

Aquest diumenge es dóna tret de sortida a la temporada cicloturista a Vilafranca

Tot està preparat pel començament d'una nova temporada cicloturista a Catalunya. Com és habitual aquests últims anys, els encarregats d'encetar-la són els amics de la Unió Ciclista l'Espirall, que organitzen la 24ena edició de la Marxa Cicloturista Terres de Vi i Cava.
Com sempre, hi haurà dos circuits que recorreran les tranquil•les i boniques carreteres dels voltants de Vilafranca del Penedès. La ruta llarga, de 141 km, serà la primera puntuable del XVIII Circuit de Llarga Distància i tindrà com a dificultats el triple pas per l'Alt de Font-rubí així com les pujades a l'Alt de les Ventoses i l'Alt de la Llacuna. La ruta curta, de 115 km, evitarà la darrera ascensió a Font-rubí.
La sortida i arribada tindrà lloc a la Zona Esportiva de Vilafranca (Avinguda Catalunya, 25). Com l'any passat la sortida es farà de manera lliure de 7:30 a 8:30 hores passant pel control de xip. Tant a la sortida com a l'arribada i a la ruta hi haurà avituallaments per a tots els participants, que rebran un regal commemoratiu. Totes les dones, a més, tindran un obsequi especial. Al final de la jornada es donaran els habituals premis als més joves, als més veterans i als clubs més llunyà i amb més inscrits.

Les inscripcions continuen obertes fins aquest divendres 27 a http://www.terresdeviicava.net/