La XXII Estada Catalana del Cicloturisme va obrir la temporada 2015

26/02/2015
Cicloturisme

La XXII Estada Catalana del Cicloturisme va obrir la temporada 2015

Com és tradicional els darrers anys, l’Estada Catalana va obrir la temporada de cicloturisme el passat cap de setmana. Unes 120 persones -entre ciclistes, familiars i acompanyants- es van donar cita entre el divendres 20 i el diumenge 22 en un magnífic entorn com és el de Salou, a la comarca del Tarragonès.
Després del sopar de divendres es va fer una explicació del programa de l’Estada, coses a fer a Salou i rodalies i els detalls de les rutes ciclistes i de la visita guiada del dissabte.
L’endemà es va fer la primera excursió amb el disseny i suport logístic dels companys de Cycling Costa Daurada que ens va portar fins a la Serra de Llaberia en un dia frescot i amb vent però que vam gaudir tot descobrint racons amagats de la zona.
Ja a la tarda es va proposar una visita guiada a la part antiga de Tarragona i una interessant xerrada tècnica amb un animat debat posterior.
El diumenge els ciclistes van desafiar les previsions de forts vents que finalment no es van complir i vam gaudir d'una matinal lluminosa. Els més forts van optar per fer una ruta amb la clàssica Teixeta i el Coll Roig com a dificultats més destacades. Els més tranquils van optar per un recorregut que els va portar per la línia de la costa.
Per arrodonir el cap de setmana, vam fer una tradicional calçotada a la localitat veïna de Cambrils. Després de dinar i d'un petit sorteig de regals vam acomiadar-nos fins a les properes marxes o fins l’Estada de l’any vinent. Us esperem a tots i us agraïm que ens hagueu acompanyat en aquest cap de setmana de ciclisme i convivència.