La Marxa d´ Amer endega la campanya cicloturista gironina

10/03/2015
Cicloturisme

La Marxa d´ Amer endega la campanya cicloturista gironina

El Cicloturisme ha donat el tret de sortida de la temporada de lleure a les Comarques Gironines amb la celebració de la clàssica Marxa d' Amer amb un reconegut excel•lent nivell d' organització per part del Club Atletic Amer – Hipra.
La ruta resultà divertida per les comarques de La Selva, Ripollès, Montseny, Osona, Les Guilleries i Collsacabra amb ports mítics com Sant Hilari o Coll de Bracons i un total de 139km, tot travessant bonics poblets i amb el perfum de la mimosa a peu de carretera doncs ja pica la porta la primavera.
A la sortida es va portar a terme un emotiu acte amb el lliurament d´ una placa per part del club a Salvador Vilà, com a reconeixement a la seva tasca com a president del club.
Per celebrar l' èxit de la matinal de ciclisme es va servir un suculent dinar per recuperar forces de la marxa al port de Sant Marti Sacalm, que fou la traca final amb el tram lliure de 10km fins el cim amb la següent arribada total de la marxa:  Francesc Julià 4:26h, Gerard Rodriguez 4:27h, Arnau Soler 4:27h, Laws Sharon 4:38h, Anna Ramirez 4:53h, Maria Casanova 5:23h