Presentada la Pedals de Clip

19/03/2015
Cicloturisme

Presentada la Pedals de Clip

La tercera edició de la Pedals de Clip "Ruta Cicloturista Clàssica", que es disputarà el 19 d'Abril, ha estat presentada ahir en el Museu Dr. Colet a Barcelona amb l'assistència de nombrós públic.
Han presidit l'acte Ivan Tibau (Secretari General de l'Esport), el President de la Volta Ciclista a Catalunya Rubén Peris, Oscar Gutierrez (Regidor de Turisme de Sant Martí Sarroca) juntament amb Antoni Palacios President de l'U.C. Vilanova i Carles Soler Director Tècnic de la Pedals de Clip.
La presentació va ser a càrrec del periodista esportiu de Tv3 i Esport3 especialitzat en retransmissions de ciclisme Arcadi Alibés.
Durant l'acte, es van oferir detalls tècnics de la marxa, comptant amb els dos recorreguts que consta la carrera un de curt de 45 quilòmetres, i un de llarg de 70 Quilòmetres, així com l'emissió d'un video de la victòria de José Pérez Francès, en l'etapa del Tour de França de 1965 que va finalitzar a Barcelona en complir-se el 50 aniversari de la seva gesta, lliurant-li un trofeu que va ser recollit pel mític Jaime Mir.
Així mateix es va rendir un homenatge a titulo pòstum a José Ramos corredor assistent a la Pedals de Clip i que va morir recentment a conseqüència d'un accident.