Cultura Ciclista continuarà recolzant el cicloturisme català

23/03/2015
Cicloturisme

Cultura Ciclista continuarà recolzant el cicloturisme català

Com ja bé sabeu, la Comissió de Cicloturisme va començar la temporada 2013 una bona relació amb els amics de Cultura Ciclista, l’editorial especialitzada en ciclisme de carretera i aposta personal de Bernat López, que ha omplert un forat poc explorat com és el de la literatura ciclista en castellà.
Us podem confirmar que, per tercera temporada, aquesta col•laboració continuarà aquest any 2015 i Cultura Ciclista oferirà un regal a tots els finalistes dels tres circuits de cicloturisme. Els ciclistes que completin 7 o més marxes de la XXV Challenge Catalana, 6 o més marxes del XVIII Circuit de Llarga Distància o 7 o més marxes del Circuit Ciclopirineus-Velodrom rebran un obsequi de l'editorial catalana.
Des de la Comissió també volem agrair i celebrar aquesta llarga col•laboració i l'edició de les noces d'argent de la Challenge Catalana tindrà el nom de XXV Challenge Catalana de Cicloturisme-Cultura Ciclista.
Us animem a visitar http://www.cultura-ciclista.com/ per saber tot sobre els llibres ja publicats i les futures novetats. Entre aquestes últimes, destacar la segona part del reeixit “Cuentos del Tour”, un recull d’històries viscudes pel periodista d’El Periódico Sergi López-Egea en els seus més de 20 anys de presència a la Grande Boucle.