Velodrom Studio i Velodrom Bike Tours patrocinen els circuits de cicloturisme 2015

25/03/2015
Cicloturisme

Velodrom Studio i Velodrom Bike Tours patrocinen els circuits de cicloturisme 2015

Tal i com us vàrem avançar fa unes setmanes, donem la benvinguda  la Comissió de Cicloturisme als nostres amics de Velòdrom Studio. Com segur ja sabeu, es tracta d'una botiga especialitzada situada al número 50 del carrer Vilamarí de Barcelona, on podreu gaudir de diversos serveis:
- Estudis biomecànics Retül + DFU + Gebiomized, un dels estudis biomecànics més avançats d'Europa.
- Taller especialitzat: servei de taller amb eines Park Tool, especialitzat en bicicletes de carretera, triatló i btt.
- Boutique ciclista: exposició i venda d'accessoris de les marques Catlike, Mavic, Castelli, Isadore, Le Col i Sportful.

També tenen un club ciclista, amb la seva activitat tots els diumenges, amb sortides programades per les carreteres de les rodalies de Barcelona, moltes d'elles fins i tot amb vehicle de recolzament i avituallament. Van començar amb les primeres activitats el mes de gener i les futures es van anunciant a la seva pàgina web. Com club afiliat a la FCC també us podeu treure qualsevol llicència federativa amb ells.
I la seva vessant Velodrom Bike Tours organitza interessantíssims viatges ciclistes com ara la segona edició de la CicloVolta a Catalunya entre els dies 26 i 31 de juliol. També hi haurà dos grups que pujaran els cims més mítics a l'Epic Pyrenees entre el 5 i el 12 juliol i el 23 i 30 d'agost, amb dues possibilitats de menys dies com són la West Pyrenees (5-8 juliol i 23-26 agost) i l'East Pyrénées (9-12 juliol i 27-30 agost).
Doncs bé, Velòdrom vol estar aquesta temporada al costat del cicloturisme català i oferirà quatre estudis biomecànics, que es sortejaran entre els finalistes dels quatre circuits. Hi haurà un estudi per als qui feu 7 o més marxes de la XXV Challenge Catalana-Cultura Ciclista, un altre per als qui feu 6 o més marxes del XVIII Circuit de Llarga Distància, un altre per als qui feu 7 o més marxes del VIII Circuit Ciclopirineus i un altre per als qui feu 6 o més marxes del nou Circuit Donabike de Cicloturisme.
Des de la Comissió també volem agrair aquesta generosa col.laboració i aquesta temporada el nom complet del Circuit Ciclopirineus serà VIII Circuit Ciclopirineus-Velòdrom.
Us recomanem una visita a la seva web http://www.velodromstudio.com/ i les seves xarxes socials per estar ben informats de totes les seves activitats i propostes.