El Circuit de Llarga Distància fa 18 anys

08/04/2015
Cicloturisme

El Circuit de Llarga Distància fa 18 anys

Després de la celebració de la primera puntuable a Vilafranca del Penedès el diumenge 1 de març, el Circuit de Llarga Distància 2015 continua el seu programa en aquest any de la seva majoria d'edat.
Després de la suspensió de la Marxa Terra de l'Aigua, finalment seran set les cites que composen el Circuit. Aquest mes d'abril es faran tres marxes que donaran pas a un descans fins el mes de juny. Aquest mateix diumenge 12 es farà la 35ena edició de la Rutes del Montseny a Granollers. El dissabte 18 la Penya Cicloturista Cambrils organitzarà la segona Canyon Cambrils Park i el diumenge 26 es portarà a terme la quarta Clàssica dels Murs, que organitza la Penya Ciclista Cervera.
Al juny tindrem l'estrena de la nova Marxa Cicloturista de Sabadell "La Vallesana", que ens porta la Unió Ciclista Sabadell, uns dels clubs ciclistes catalans més veterans. Tot just abans de les vacances d'estiu, el 28 de juny, es farà la tercera edició de la Jufré Riuprimer i el Circuit finalitzarà el 12 de setembre a Prades amb la quarta Marxa Eutiches.
Com sempre, es premiarà la participació dels cicloturistes i clubs més regulars de la temporada amb trofeus, premis i sortejos que podeu veure en detall al calendari del bloc de la Comissió de Cicloturisme  www.cicloturismecat.wordpress.com/calendari-cicloturisme-catala-2015