Arriba la segona edició de la Marxa Canyon Cambrils Park Costa Daurada

12/04/2015
Cicloturisme

Arriba la segona edició de la Marxa Canyon Cambrils Park Costa Daurada

Els nostres amics de la Penya Cicloturista Cambrils estan enllestint els últims detalls de la Marxa Cicloturista Canyon Cambrils Park Costa Daurada que es portarà a terme el proper dissabte 18 a la localitat tarragonina de Cambrils, a la comarca del Baix Camp.
L’exigent recorregut llarg, de 184 quilòmetres i 2.900 metres de desnivell, serà la tercera puntuable del Circuit de Llarga Distància 2015 i tindrà com a dificultats més destacades les ascensions a Colldejou, Gratallops, les Crestes de Llena, el Coll d’Albarca, La Morera de Montsant, el Coll de Porrera i el Coll de la Teixeta.
Els participants de la ruta curta, de 106 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell, tindran com ascensions més importants les de Colldejou, Gratallops, Torroja del Priorat i el Coll de la Teixeta, on quedaran 30 quilòmetres favorables fins l’arribada a Cambrils. Aquest recorregut serà la marxa inaugural de la XXV Challenge Catalana de Cicloturisme.
Val a dir que ambdós recorreguts seran també els primers puntuables pel nou Circuit Donabike de Cicloturisme que s’estrena aquesta temporada 2015.
Tots els participants rebreu complets serveis i diversos obsequis entre els que destaca un mallot commemoratiu Inverse. Aquest cap de setmana és l’últim d’inscripcions, que ja arriben als 1.200 ciclistes.

Per veure tota la informació a la web http://www.canyoncambrilspark.com/.