La IV Clàssica dels Murs obre el cicloturisme a Lleida

15/04/2015
Cicloturisme

La IV Clàssica dels Murs obre el cicloturisme a Lleida

Aquesta temporada 2015, amb avançament de dates respecte anteriors anys, arriba la nostra clàssica particular al més pur estil de les històriques curses del nord d’Europa. La Penya Ciclista Cervera dóna continuïtat a la proposta que va engegar el 2012, la Marxa Cicloturista Clàssica dels Murs, on els participants podreu desafiar els duríssims pendents de les comarques de la Segarra, Anoia, Conca de Barberà i Urgell.
La cita serà a Cervera el proper diumenge 26 d’abril. Pels participants es proposen dos possibles recorreguts a escollir segons el seu estat de forma. El llarg, de 151 quilòmetres i 2.250 metres de desnivell acumulat, serà la quarta puntuable del Circuit de Llarga Distància 2015. Els cicloturistes en aquest cas s’hauran d’enfrontar a setze murs amb pendents màxims de fins al 20%. A destacar l’anomenat “skyline” entre els quilòmetres 70 i 110, on es concentren les dificultats més importants. També s’haurà de guardar forces per l’últim tram de la ruta, que també és difícil.
El recorregut curt, de 87 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell, és ideal per tots aquells que volen tastar la duresa dels murs de la zona, amb una ruta assequible per tots els nivells. En aquest cas s’hauran de pujar set murs, amb pendents màxims del 17%. Els dos recorreguts seran, a més, puntuables pel nou Circuit Donabike de Cicloturisme.
Les inscripcions tindran un preu de 28 euros pels federats fins el dimarts 14 d’abril a les 24:00 hores. Des d’aquí fins el tancament d’inscripcions el dimarts 21 a mitjanit, hi haurà un recàrrec de 5 euros.

Per veure tota la informació a la web http://www.classicadelsmurs.cat/