Arriba la Pedals de Clip, aquest any amb Perico Delgado

15/04/2015
Cicloturisme

Arriba la Pedals de Clip, aquest any amb Perico Delgado

Aquest diumenge dia 19 arriba una de les cites cicloturistes més originals del calendari català de aquesta temporada, arriba una nova edició de La Pedals de Clip.
La Unió Ciclista Vilanova, amb el Carles Soler al front, han preparat durant els últims mesos aquesta tercera edició de La Pedals de Clip, la marxa cicloturista reservada per bicicletes clàssiques de carretera.
Aquestes bicis -anteriors a l’any 1987 i equipades amb pedals de clip, cablejat de fre per sobre del manillar i manetes de canvi al quadre- es donaran cita a la localitat de Sant Martí Sarroca. Per davant, dues rutes de 68 i 45 quilòmetres per la comarca del Penedès, entre les províncies de Barcelona i Tarragona, terra de vins i caves, per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades amb poc trànsit i alguns trams curts de pista de terra fàcils entre vinyes, masies i bodegues. Al quilòmetre 35 tots els participants podran gaudir d’un bon avituallament a les bodegues Torres, a Mas La Plana.
Als participants també se’ls recomana vestir roba i calçat de l’època, tot per donar un aire més clàssic a la matinal. Els cotxes i motos de seguiment del Moto Clàssics del Penedès també donaran color al recorregut.
La sortida es farà al Poliesportiu de Sant Martí a les 9 hores i l’arribada es situarà al Turó de la Roca, just al costat del castell de Sant Martí i l’església de Santa Maria. En aquest punt hi haurà un refrigeri final per tots els participants, una zona de fira i es farà un merescut homenatge a Pedro Delgado, que participa a la marxa.
A partir de les 11 hores es podrà assistir a la meta per rebre als ciclistes... millor amb una bici clàssica per donar un toc vintage a tot plegat. També està confirmada la presència dels ciclistes Pedro Torres, Pepe Recio, Miguel Ángel Iglesias, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Gilles Sanders, Francisco López Gonzalvo, Àngel Edo, José María Caroz o Enrique Aja.

Per veure tota la informació: http://www.lapedalsdeclip.cat/