Ace Sticker col·labora amb la Comissió de Cicloturisme

05/05/2015
Cicloturisme

Ace Sticker col·labora amb la Comissió de Cicloturisme

Aquest cop tenim el plaer d'anunciar la nova col•laboració per part d'Ace Sticker amb la Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme.
Aquesta jove empresa barcelonesa, fundada el 2014, té com a producte estrella els adhesius d'alta qualitat personalitzats amb el vostre nom i la possibilitat de triar entre més de mil (i pujant) banderes o símbols. D’aquesta manera, podeu tenir ben identificats amb molt d’estil la vostra bicicleta, casc o qualsevol material esportiu en general.
Els adhesius de vinil Ace Sticker estan disponibles en diferents formats. Tant les lletres del nom com el fons es poden triar entre 64 possibles colors i també es pot optar per l'opció "safety", que incorpora un potent reflectant que us donarà un plus de seguretat en cas de condicions de poca visibilitat.
I no només queden aquí les novetats. Si visiteu la seva web http://www.badgium.com/ podreu adquirir adhesius per tenir un bon record de les vostres fites sobre la bici. Per ara hi ha disponibles alguns dels colls mítics i de marxes cicloturistes que aniran creixent mica en mica. Aquests adhesius els podreu comprar a la web i també a l'expositor que podreu trobar a moltes dels esdeveniments on estaran presents.
Per donar-nos la benvinguda, els amics d'Ace Sticker premiaran a tots els finalistes dels circuits -participació a 7 o més marxes de la XXV Challenge Catalana-Cultura Ciclista, 6 o més marxes del XVIII Circuit de Llarga Distància o 7 o més marxes del VIII Circuit Ciclopirineus-Velodrom- amb un joc d’adhesius personalitzats amb el seu nom.
Ace Sticker i Badgium tindran presència a les properes marxes del calendari, on podreu veure en directe els seus productes. Des d’aquest mateix bloc continuarem informant de les properes i interessants novetats que ja estan preparant i que veuran la llum durant els propers mesos.

Teniu tota la informació a la web http://www.acesticker.com/ i a les xarxes socials.