Víctor Martínez i Andreu Soldevila guanyen al cap de setmana de grans clàssiques

05/07/2015
Carretera

Dissabte Sant Pere de Ribes va celebrar el seu tradicional Trofeu Abelardo Trenzano que acabà a les mans de Víctor Martínez (Controlpack) después de 130 quilómetres a quasi 39 qm/h davant el ciclista del Lizarte, David Calmaestra, i Adrian Merino (Bicis Esteve) a tres segons. Quart fou Llibert Sendrós (Compak) a uns vuit segons. La resta arribà més enllà del minut i mig.

El ciclista sub23 Andreu Soldevila (Bicis Esteve) a vèncer en solitari la 49a. edició del Gran Premi Sant Pere disputada ahir diumenge a la població de Perafort i que va comptar  amb la participació de 106 ciclistes. La forta calor i un recorregut exigent va provocar que el gruix del pilot es fraccionés i que només 71 ciclistes acabessin la cursa de 103 km.
Amb la primera posició decidida, el segon lloc va ser per Cristian Astals (Compak) a 46 s. i tercer feia Marc Cayuela també del Compak a 1.30 s. La resta de corredors van entrar a més d’1.30 s. del guanyador. En la classificació pe equips s’imposava tambe el Bicis Esteve, seguit del Compak i l’Inverse-Serman.

El Trofeu Baix Penedès continua en tres setmanes amb les Grans Clàssiques.