Pol Hernández guanya el Memorial Manuel Calmaestra

06/07/2015
Carretera

Pol Hernández guanya el Memorial Manuel Calmaestra

Amb una participació de 56 corredors i completant un total de 50 voltes al circuit de Terrassa s’ha disputat el XIX Memorial Manuel Calmaestra puntuable per la Copa Catalana.
En les primeres 10 voltes la cursa ha estat dominada per en Marc Brustenga del Autocars Sagalès-UC Vilanova fins que en el grup principal han començat a tirar els corredors de l’equip Morenito Cicles-Can Anglada. Un cop anul•lada l’escapada, ha estat en Pol Hernández del Autocars Sagalès qui ha marxat en solitari i passades unes voltes s’hi ha unit en Guillem García del Morenito Cicles, tots dos ha fet forat i han aconseguit sumar els punts dels sprints especials fins acabar la cursa.
En femines junior, Esther Villaret del Tot-Net ha fet una bona cursa amb una avantatge important respecte a les seves rivals. En femines cadet la cursa ha estat més disputada entre Natalya Fernández, Mireia Trias i Ariana Gilabert del Catema.Cat juntament amb Maria Banllés del Terres de Lleida, essent la victoria per la Natalya, actual Líder de Copa Catalana.

Podiums

Pol Hernández, conserva el mallot de Lider de Copa Catalana
Guillem García
Edgar Curto

Guanyador per equips: Morenito Cicles

Femines Cadet

Natalia Fernándes, conserva el mallot de Lider de Copa Catalana
Mireia Trias
Ariana Gilabert

Femines Junior

Esther Villaret
Paula Paredes
Judit González