Sebastià Mora és el líder de les Grans Clàssiques a tres curses del final

07/08/2015
Carretera

Sebastià Mora és el líder de les Grans Clàssiques a tres curses del final

Quan queden només tres curses per finalitzar les Grans Clàssiques, Sebastià Mora del Controlpack domina la competició després de les victòries al Trofeu Joan Escolà, al GP Òdena i al Campionat de Catalunya CRI.

Les Grans Clàssiques continuen el dia 25 d’agost amb el 48è Trofeu de Sant Bartomeu que organitza la Unió Ciclista La Sènia i finalitzaran el cap de setmana del 12 i 13 de setembre amb la disputa del Gran Premi La Garrotxa.

El Gran Premi La Garrotxa, neix de la suma de dues curses, la primera el dia 12 de setembre a Sant Esteve d’en Bas, organitzada pel CC Bas, i la segona, el diumenge dia 13 amb la clàssica cursa de les Festes del Tura, que organitza el CC Olot.

El GP La Garrotxa es disputarà amb el format de xallenge per punts, amb els seus corresponents reconeixements i també les dues curses serviran per puntuar per les Grans Clàssiques.

Pel que fa al Rànquing Català Elit/Sub23, Sebastià Mora (Controlpack) també ocupa la primera posició, seguit per Juan de Dios Gonzalez (Inverse-Serman Port) i Víctor Martinez (Controlpack). El primer corredor Sub23 és Marc Cayuela (Compak), en la cinquena posició general seguit de prop per Andreu Soldevila (Bicis Esteve) en la sisena posició. Pel que fa a la classificació per equips, de moment domina el Bicis Esteve.

 

Font fotografia: Jaume Xaus