Reus acull la Copa Catalunya infantil

07/09/2015
Carretera

El barri Fortuny de Reus va acollir el dissabte, 5 de setembre, la 11a prova de la Copa Catalunya infantil, organitzada per Promoevents i que va comptar amb la participació de 99 ciclistes, 27 dels quals nenes. Val a dir que un dels objectius de l'organització d'aquesta cursa infantil és engrescar a la gent de Reus i rodalies a que participin en l'Escola de Ciclisme que es vol portar endavant en aquest municipi.

Les curses es van iniciar amb una bona fresqueta a les 10h del matí sobre un circuit de 750 metres, ràpid i tècnic, que va posar a prova les habilitats dels més grans. Les categories més petites, benjamins i principiants, van realitzar una cursa en línia i una gimcana en un annexe al circuit; la categoria aleví masculí va fer una cursa en línia; infantils masculins van fer mànigues classificatòries i finals A i B; mentre que alevins fèmines i infantils fèmines van tornar a gaudir d'una cursa conjunta que va ser molt vistosa i que esperem que en la propera temporada es pugui anar consolidant amb l'arribada de més noies al ciclisme infantil de carretera.