Matinal ciclista a Olot

15/05/2016
Carretera

Matinal ciclista a Olot

Olot ha estat escenari d´una interessant matinal de ciclisme de carretera, puntuable per a la Copa Catalana de Cadets i Júniors, organitzada pel pel Club Ciclista Olot Infantil. 

Els cadets van fer una cursa de 45 km, mentre que els Júniors van completar 64 km amb uns 70 corredors a la sortida i arribada a Batet de la Serra, a les rodalies d' Olot. Les curses s´ han desenvolupat per carreteres trenca- cames. 

A la cursa de cadets  no s´ ha decidit fins els últims moments que eran de pujada. Cap corredor va poder seguir Abel Balderstone, guanyador en solitari, seguit de Raul Nicolas i Gerard Edo, tercer i millor cadet de primer any, mentre que Maria Banlles fou la primera noia. Com a lider segueix Pau Miquel i el millor equip fou Autocars Sagalés. 

Posteriorment es celebrà la cursa júnior on David Gijon va poder esgarrapar uns segons importants per guanyar la prova, davant Pol Hernandez i Daniel Mellado  mentre que Martina Sans fou la primera noia. David Gijon i Alba Diez, a noies elit, són els lider. El primer equip resultà el CC Mollet.