Pol Hervás es proclama campió de Catalunya júnior

18/06/2016
Carretera

Pol Hervás es proclama campió de Catalunya júnior

La població de Vilajuïga de l'Alt Empordà ha viscut una interessant matinal de ciclisme,  amb la celebració del Campionat de Catalunya per categoria Júniors i una primera cursa preliminar per a veterans amb un excel·lent nivell d' organització per part del CC Vilajuïga. 
El campionat de júniors s´ ha disputat per carretera amb una ruta molt ben dissenyada amb  95 km, els primers força planers, on no s´ ha pogut trencar la cursa. 
Fou als mítics ports de primera de San Pere de Rodes i Perafita on es va formar el primer tall de  quatre corredors que s´ ha decidit en un emocionant sprint en que el ciclista del Trek-Pramac- CC Sant Boi Pol Hervàs ha resultat guanyador, davant Daniel Cabello (Huesca La Magia) i David Gijón (Trans Lujan-CC Mollet), mentre que quart fou el millor júnior de primer any, Jofre Cullell (Megano) que entrà a dos segons dels tres primers. 
Com a preliminar s´ ha disputat una cursa per a veterans també emotiva que ha estat guanyada per Octavi Fontané, seguit de Xavier Estanga i Josep Bosch, que no han fet tot el recorregut i han sortit per davant dels 40. Miquel Angel Cherino ha estat el primer Vet 40, guanyador moral de la cursa, i Jose Nocete, Vet 60, ho ha fet a la seva categoria. Cal destacar tambe la col·laboració com sempre dels Mossos d' Esquadra.