Sant Vicenç dels Horts acull les 2h de resistència BTT

01/09/2020
BTT

Sant Vicenç dels Horts acull les 2h de resistència BTT

Aquest diumenge 6 de setembre, Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) serà protagonista d'una jornada de BTT amb les 2h Resistència Santvi. Parelles i corredors individuals tenen opció d'inscriure's per posar-se a prova en el circuit preparat pel Santvi Club Cicista pel barri de Can Costa vicentí: serà un circuit que constarà de 3km i 70 metres de desnivell, ple de salts ,corriols i una zona ràpida i àmplia per facilitar avançaments.

A les 8h es prendrà la temperatura a tots els participants i s'identificarà amb polsera verda a les persones que podran recollir dorsal i accedir a la zona de carpes com a mesura de protecció contra la Covid-19. Serà a les 10h, doncs, quan es donarà la sortida de la prova, que té les seves inscripcions obertes fins dijous.

Els participants podran gaudir d'avituallaments i hi haurà premis per als 3 primers de cada categoria, així com un pernil per als primers classificats individual, a la primera parella mixta, masculina i femenina. També hi haurà un premi de 150€ per a la volta ràpida tant en categoria masculina com femenina.