Sant Hilari acull dissabte l'Open Girona BTT - Càrniques Celrà

01/09/2020
BTT

Sant Hilari acull dissabte l'Open Girona BTT - Càrniques Celrà

L’aparició de la pandèmia no ha permès durant moltes setmanes disputar el calendari previst a inicis de temporada, però a poc a poc s’han pogut començar a celebrar algunes competicions i proves d’oci, seguint els protocols establerts des de la FCC en relació a la Covid-19. Finalment, i després de tots els canvis que ha sofert el calendari, s'ha trobat forat per les tres curses que completaran el Open de Girona de BTT 2020 – Càrniques Celrà. Les proves seran les següents: 

  • 05 de setembre - Sant Hilari Sacalm - Ça Calm Express
  • 20 de setembre - Quart - AE Quart
  • 24 d'octubre - Amer - CA Amer

Sempre que les condicions sanitàries i els permisos de les administracions corresponents ho permetin, aquest serà el calendari que completarà la prova que es va celebrar el dia 1 de març a La Jonquera, prova inaugural que va tenir lloc poc abans de l’inici d’aquesta pandèmia mundial. 

Dissabte vinent, doncs, Sant Hilari Sacalm organitzarà la segona prova, oberta com sempre a les categories de formació, i també als adults, que competiran en dos horaris diferents. La prova tindrà lloc en un nou espai, a la zona industrial La Bòbila, al no poder-se usar ni vestidors ni dutxes pels protocols Covid-19. 

A les 15 hores, començarà les proves de base Kids Cup i a les 16:45h tindrà lloc la cursa Open. Abans de confirmar la inscripció a la cursa s’haurà de passar un control de temperatura. 
A nivell esportiu, es preveu un circuit tècnic i dur, com estem acostumats a la zona de Sant Hilari, i que el Ça-calm Express ha preparat per l’ocasió, i que agradarà més que en les anteriors cites dels dos darrers anys. Gerard Blanch (Vilajuiga EoBikes) i Silvia Roura (X-Sauce) hauran de defensar els seus liderats a les categories elits. 

Les inscripcions estaran obertes fins dijous a la nit als següents enllaços:

Recordem que per poder accedir a Zona Tècnica, caldrà disposar de Llicència Federativa i caldrà elaborar un registre de tècnics per la traçabilitat, com en la resta de proves de BTT. Tots els tècnics hauran de passar control de temperatura i acreditar-se degudament.