La 40ª edició del Premi de La Ceràmica de La Bisbal, amb les inscripcions completes

07/02/2022
Carretera

La 40ª edició del Premi de La Ceràmica de La Bisbal, amb les inscripcions completes

El proper diumenge 13 de febrer, el calendari català de socials de carretera 2022 continuarà el seu transcurs amb la disputa d'una de les curses més tradicionals, la Social de La Bisbal - Premi de La Ceràmica, que després d'un any d'aturada obligada a causa de la pandèmia arriba enguany a la seva 40ª edició.

La prova open social organitzada pel Club Ciclista La Bisbal comptarà amb 83 quilòmetre de recorregut, fent dues voltes a un circuit amb sortida i arribada a La Bisbal d'Empordà (Baix Empordà) passant per Vulpellac, pujant cap a Serra de Daró, Foixà i posteriorment tornar cap a Madremanya i Monells. L'èxit de participació d'aquest inici de temporada es manté intacte, ja que les 200 inscripcions han quedat exhaurides abans del límit del tancament.

L'australià afincat a Girona Tristan Cardew va ser el vencedor de la darrera edició de la prova, disputada el febrer de 2020, per davant de l'italià Dario Giovine i del català David Gómez, posteriorment vencedor del calendari de Grans Clàssiques d'aquella temporada.

Fotografia: Podi GP de la Ceràmica de La Bisbal 2020.