Celebrada la primera Jornada #ciclismesegur a Banyoles

03/02/2023
Federació

Celebrada la primera Jornada #ciclismesegur a Banyoles

Aquest dijous 2 de febrer es va celebrar al Museu Darder de Banyoles la primera de les dues avui a Jornades #ciclismesegur, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Ciclisme per promoure la conscienciació i seguretat dels ciclistes, abordant d'aquesta manera una de les problemàtiques que afecta aquest esport quan es practica a les nostres carreteres.

Amb la participació de 30 persones, hi han assistit esportistes de clubs com el CC Banyoles, Club Esportiu Artsport o els ciclistes del Centre de Rendiment de Banyoles, i del delegat de Girona de la Federació Catalana de CIclisme, Carles Ferrer. Amb l’objectiu de tractar les situacions de seguretat viària amb el màxim nombre de perspectives possibles, les Jornades #ciclismesegur compten amb la participació d’agents dels Mossos d’Esquadra, professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques i clubs ciclistes.

Per part del cos de Mossos d'Esquadra, hi han participat Joan Costa, cap de l’àrea regional de Trànsit, Francesc Xavier Duran, caporal oficina tècnica, Txema Arnau, de Trànsit Àrea Girona (a més, ciclista i president del Club Atlètic Amer), per part del Sistema d’Emergències Mèdiques, Albert Gil, sotscap territorial del SEM a la regió sanitària de Girona, Òscar Doniga. tècnic de la base d'Anglès i ciclista, i també Anna Júlia, cap de la Representació Territorial de l'Esport a Girona.

 La propera jornada se celebrarà el pròxim dijous 16 de feber a les 19h Jornada les instal·lacions dle Gran Fondo Community de Palafrugell, i les inscripcions es poden realitzar mitjançant un correu electrònic a l’adreça esports.girona@gencat.cat.