Arriba la cinquena edició de la VolCAT Costa Brava

14/03/2023
BTT

Arriba la cinquena edició de la VolCAT Costa Brava

Aquest cap de setmana es disputarà la cinquena edició de la VolCAT Costa Brava, una cita que els enamorats del Mountain Bike no es volen perdre mai. Calonge i Sant Antoni serà l’epicentre d’aquesta prova el dissabte 18 i diumenge 19 de març. El municipi acollirà una nova edició d’aquesta cursa de BTT que és un punt de referència a nivell estatal pels amants d’aquesta disciplina esportiva. Serà una aventura per als infinits senders de la zona, a través de la navegació amb GPS.

El recorregut de la prova tindrà 122 quilòmetres i 3200 metres de desnivell positiu repartits en dues etapes, una dissabte i una diumenge. Navegar pel territori singletrack serà espectacular i els participants s’endinsaran per recorreguts exigents pel massís de les Gavarres dissenyats també per gaudir al màxim de l’entorn. La VolCAT Costa Brava és la combinació perfecta entre competició, diversió i repte. Un desafiament de dues jornades que alterna la passió per la BTT que desprenen els traçats i que manté l’essència competitiva.

La VolCat Costa Brava es presenta com una prova per a tothom, on es pot competir en dos nivells: Pro i Open. Cadascú escull com aconseguir ser finisher d’una prova tant espectacular pel ciclista. L’opció en parella també atreu a gent que vol compartir el trajecte i superar el reptes en equip. Les inscripcions estaran obertes fins aquest dimecres 15 de març a la mitjanit.