Corró d'Amunt acollirà la tercera prova de la Copa Catalana Internacional Biking Point

01/04/2023
BTT

Corró d'Amunt acollirà la tercera prova de la Copa Catalana Internacional Biking Point

Una petita localitat com Corró d'Amunt es convertirà aquest cap de setmana en el centre d'atenció del món del MTB. El municipi tornarà a acollir aquest diumenge 2 d'abril una prova de categoria internacional UCI C2 que serà la tercera de la Copa Catalana Internacional Biking Point. A la cursa hi haurà una dura pugna per veure qui serà el més fort en l'exigent recorregut, on l’actual líder del campionat, Jofre Cullell, partirà com a màxim favorit, però on trobarem a aspirants com Roger Ferrer, Ever Alejandro o Mario Sinués. En categoria femenina, Núria Bosch buscarà assaltar el liderat de Janika Loiv. Grans curses que crearan un diumenge ideal de XCO.

Un dels atractius de la Copa Catalana Internacional Biking Point de Corro d´Amunt és el seu circuit. Tot i haver evolucionat en els darrers anys s'ha convertit en una prova que uneix el concepte de XCO tradicional, on regnava el contacte amb la natura, i l'XCO actual, amb trams tècnicament exigents i traçats revirats i intensos. Un recorregut ràpid que discorre majoritàriament pel bosc.

La prova de la Copa Catalana Biking Point Internacional de Corro d´Amunt – Memorial Toni Costa serà la tercera d´aquesta competició, que ens està portant un curses d’allò més vibrants i intenses i seguirà a Santa Susanna (20-21 de maig) i Vic (27 de maig).