La Copa Catalana BTT Internacional viu la seva tercera cita a Corró d'Amunt

02/04/2023
BTT

La Copa Catalana BTT Internacional viu la seva tercera cita a Corró d'Amunt

El txec Market Rauchfuss i la francesa Constance Valenti han estat aquest diumenge 2 d'abril els vencedors de la cita de Copa Catalana Internacional BTT Biking Point, la tercera de la temporada organitzat per Ocisport aquesta temporada 2023, de categoria UCI C2 com la darrera cita disputada a Gavà. Les proves de categoria C1 de Santa Susanna (20 i 21 de maig) seran les properes cites d'un campionat que ara lideren el català Jofre Cullell i la mateixa Constance Valenti després de la seva victòria d'avui a la prova vallesana.

Un recorregut variat i sense descans que ha anat minant el físic de tots els participants que han viscut el sol imponent durant tot el dia ha marcat la cita de Corró d'Amunt. Després de les curses de les categories inferiors, es va donar el tret de sortida la cursa femenina. En aquesta, la francesa Constance Valentin (Team VCA Anjos KTM), es distanciaria de les seves rivals a partir de la segona volta i ocuparia la primera posició del podi 1:16:45. En segona i tercera posició van arribar Karla Stepanova (CESKA Sporitelna Accolade) i Núria Bosch (BH Coloma Team). El triomf de Valentin, la convertia en la nova de la Copa Catalana Internacional Biking Point.
 
Només faltava una cursa per tancar un gran diumenge de BTT internacional. A la carrera elit i sub23, es veuria una prova de desgast. Des del començament es va veure una cursa oberta disputant la victòia entre Jofre Cullell, Market Rauchfuss i Ever Alejandro Gómez. Era a l’última volta quan el ciclista txec Rauchfuss (CESKA Sporitelna Accolade) es distanciava dels seus rivals per aconseguir la victòria aturant el crono a 1:20:02, seguit d’Ever Alejandro (RR Bikers) i Jofre Cullell (BH Coloma Team) va tancar el podi. Cullell es manté líder de la Copa Catalana Internacional Biking Point.
 
Pròxim compromís, Santa Susanna
 El 20 i 21 de maig se celebrarà l'UCI C1 de la localitat costanera. La celebració d'aquesta prova significarà el retorn de la Copa Catala Internacional Biking Point, que tornarem a veure estrelles de talla mundial, en un circuit tècnic i físic que estem segurs que atorgarà curses espectaculars.

Copa Catalana BTT Internacional Corró d'Amunt:

  • Elit: Marek Rauchfuss (CESKA Sporitelna Accolade) i Constance Valentin (Team VCA Anjos KTM)
  • Sub23: Jaume Bosch (La Nucía BH Coloma Academy) i Moulin Ilona (XC63)
  • Júnior: Pol Ferran (Artsport Unica Bikes) i Zoe Poca (Jufré Vic-ETB)
  • Cadet: Roc Cubí (Misser Junior Team) i Kyra Gali (Biking Point) 
  • Màster 30: Gerard Birosta (Club Atlètic Amer) i Ruth March (365 Team)
  • Màster 40: Pau Egeda (Biking Point) i Rebecca Leaper (Miami-Megabici)
  • Màster 50: Beni Montero (Girona Club Esportiu)
  • Màster 60: Ricard Sans (Cicles Sans)
  • Més informació, a la pàgina web de la Copa Catalana BTT Internacional.

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport