Sergio Gutiérrez i Jordina Muntadas lideren la Marató de Torrelles de Foix

03/04/2023

El VII Open Maxxis de Torrelles de Foix (Alt Penedès) va ser aquest diumenge 2 d'abril l'escenari de la disputa de la tercera de les quatre proves del calendari de Copa Catalana de Marató BTT 2023. El popular circuit de BTT organitzat pel club Open Natura BTT, que un cop més es celebrava amb les seves inscripcions exhaurides, comptava amb un recorregut de 62 quilòmetres amb gran protagonisme dels corriols, en una jornada en què el vent va ser un important protagonista.

Dos especialistes en la disciplina com Sergio Gutiérrez (Biking Point) i Jordina Muntadas (Edibikes) van ser els vencedors de la jornada en la categoria elit, com a avantsala de la prova final del certamen puntuable del XCM català que es disputarà el pròxim diumenge 14 de maig, amb la Cursa dels Herois del Bruc que organitza el Club Ciclista Bruckers.

Open Maxxis Torrelles de Foix - Copa Catalana Marató.