Castell d'Aro, cita de l'Open Girona BTT 2023 en la seu del Campionat de Catalunya

11/04/2023
BTT

Castell d'Aro, cita de l'Open Girona BTT 2023 en la seu del Campionat de Catalunya

Aquest diumenge 16 d'abril, el calendari 2023 de l'Open Girona BTT-Càrniques Celrà viurà la seva tercera data puntuable amb la disputa a Castell d'Aro (Baix Empordà) de la prova organitzada pel Club Ciclista Platja d'Aro, que oferirà tant proves de les categories open com de les categories escolars amb la Kids Cup.

La seu d'aquesta tercera de les cinc dates del calendari gironí de BTT serà també la ocasió perfecte de conèixer el territori que el pròxim diumenge 11 de juny acollirà la disputa del Campionat de Catalunya BTT XCO. Les categories de formació comptaran amb els seus circuits adaptats (750m per a prebenjamins i benjamins, 2,5km per a principiants i alevins), mentre que els infantils disputaran la cursa en el circuit de les proves d'open, que com és habitual disputaran dues sortides.

Seran dos dies de competició consecutius per a les categories escolars de bicicleta de muntanya en terres gironines, que el dia anterior haurà viscut la Copa Catalunya Infantil BTT a Vilajuïga. En els dos casos, les inscripcions tanquen la mitjanit d'aquest dimarts.

Després de les dues proves inicials disputades a Vilajuïga i La Jonquera, Pau Aguilera (Terbikes-Baix Ter) i Esther Villaret (Artsport-Unica Factory Team) lideren la classificació de l'Open Girona BTT.

Horaris Open Girona BTT Castell d'Aro:

  • 9h: Sortida Prebenjamins (2 voltes) i  Benjamins (3v). Circuit de 750m.
  • 9.25h. Sortida Principiants (2v) i Alevins (3v). Circuit de 2.500m.
  • 10h. Sortida 3a cursa (start loop de 2,8km i circuit de 5km). Elit, sub23 i màster 30, júnior i cadet fèmines, cadet masculí, màster 50 i màster 60 (SL+2v), infantils (SL+1v).
  • 10.30h. Lliurament de premis primera i segona sortida.
  • 12h. Sortida 4a cursa. Elit i sub23 masculí (SL+4v), júnior, màster 30 i màster 40 (SL+3v).
  • 12.30h. Lliurament de premis tercera sortida.
  • 13.45h. Lliurament de premis quarta sortida.

Tota la informació i inscripcions de l'Open Girona BTT Castell d'Aro.

Tota la informació i inscripcions de la Kids Cup Girona BTT Castell d'Aro.