La selecció catalana de BTT es desplaça per competir a França

25/04/2023
BTT

La selecció catalana de BTT es desplaça per competir a França

La selecció catalana de BTT es desplaçarà aquesta setmana a Guéret (França) per competir a nivell internacional en les categories cadet i júnior el cap de setmana del 29 i 30 d’abril. Ho farà amb cinc corredors, tres cadets (Borja Carvacho, Seff Vankerchove i Kyra Gali) i dos júniors (Marta Cano i Carlos Gámez).

El cap de setmana de competició començarà per a la delegació catalana el dissabte al matí amb la disputa de la prova cadet. Borja Carvacho i Seff Vankerchove prendran part a la Copa França de BTT. El mateix dissabte a la tarda, Carlos Gámez serà de la partida a les UCI Junior Series BTT, prova de nivell internacional.

Diumenge serà el torn per a Kyra Gali, que competirà a la Copa França cadet femenina que obrirà la jornada. Gali va competir l'any passat a la Copa de França BTT de Marsella amb la selecció catalana, aconseguint un gran 5è lloc sent cadet de primer any. El mateix dia competirà Marta Cano, que serà la representant de la selecció catalana a les UCI Junior Series femenines. Cano, vigent campiona d'Espanya, ja sap el que és aquest any guanyar en una prova UCI Junior Series, com va aconseguir el febrer a Banyoles.

Selecció catalana per a la Copa França BTT (cadet):

  • Borja Carvacho (BTT Fornells de la Selva)
  • Seff Vankerchove (Origen MTB Team)
  • Kyra Gali (CC Biking Point)

Selecció catalana per a les UCI Júnior Series BTT (júnior):

  • Marta Cano (CC Primaflor)
  • Carlos Gámez (BTT Fornells de la Selva)

Tota la informació de la Copa França BTT i les UCI Júnior Series BTT a Guéret, a la pàgina web de la Federació Francesa de Ciclisme