170 participants a la Copa Catalunya Infantil BTT a Tortosa

01/05/2023
BTT

170 participants a la Copa Catalunya Infantil BTT a Tortosa

La Copa Catalunya Infantil BTT 2023 ha superat l’equador del calendari amb la disputa de la sisena prova de la temporada celebrada aquest diumenge 30 d’abril a Tortosa (Baix Ebre). La prova organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre ha reunit més de 170 nens i nenes de categories des de prebenjamí fins a infantil en una matinal amb gran ambient al Polígon Catalunya Sud.

En categoria infantil, la prova d’edat més avançada, Santi Vall (Jufré Vic ETB) ha aconseguit una nova victòria i Martina Pellicer (Club Ciclista Baix Ter) s’ha imposat en categoria femenina. Les victòries en categoria aleví han estat per a Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Mariona Balcells (Bike Catalunya Club Esportiu), mentre que en categoria principiant s’han imposat Marc Alejo i Mar Surrell, tots dos del Club Ciclista Baix Ter. Com és habitual, en les categories benjamí i prebenjamí s’ha entregat un reconeixement a tots els participants.

Després de la carrera de Tortosa, que era la sisena del calendari, la propera cita de la Copa Catalunya Infantil BTT serà el diumenge 14 de maig a les Roquetes (Garraf), que oferirà una nova jornada de mountain bike per a totes les categories de formació.

Resultats de la Copa Catalunya Infantil BTT a Tortosa:

  • Infantil: Santi Vall (Jufré Vic-ETB) i Martina Pellicer (Club Ciclista Baix Ter)
  • Aleví: Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Mariona Balcells (Bike Catalunya Club Esportiu)
  • Principiant: Marc Alejo (CC Baix Ter) i Mar Surrell (CC Baix Ter)
  • Benjamí i prebenjamí: Reconeixement per a tots els participants
  • Classificacions completes