L’Open Girona BTT continua aquest diumenge a Quart

02/05/2023
BTT

L’Open Girona BTT continua aquest diumenge a Quart

La quarta cita de l’Open Girona BTT – Càrniques Celrà 2023 es viurà aquest diumenge 7 de maig a Quart (Gironès), en una jornada organitzada pel Club Esportiu Quart de Volta que també acollirà les categories escolars amb la disputa de la Kids Cup.

Quart esdevindrà durant tot el matí epicentre del BTT gironí amb proves de categories des de prebenjamí, amb la Kids Cup, fins a màster. A l'espai del Pavelló de Quart hi haurà tres circuits per a les diferents categories: un circuit de 600 metres per a les categories prebenjamins i benjamins, un circuit de 2.000 metres per a les categories alevins i principiants i un últim circuit de 6.000 metres per a la resta de categories. El nombre de voltes que s'hi completaran també s'adaptarà a cada categoria. En la categoria elit, prova reina de la jornada, els líders de l’Open Girona BTT són Pau Aguilera (Terbikes – Baix Ter), que s’ha imposat a les tres proves disputades fins ara, i Júlia Pujol (Terbikes – Baix Ter), que va guanyar fa dues setmanes a Castell d’Aro.

L’Open Girona BTT – Càrniques Celrà es va obrir el passat 5 de març a Vilajuïga i després de passar per La Jonquera i Castell d’Aro ja encara la seva recta final. La prova de Quart serà la penúltima del calendari provincial gironí, que es tancarà el 3 de juny a Sant Hilari Sacalm. Les inscripcions per a l’Open Girona BTT de Quart es tancaran el dimarts 2 de maig a la mitjanit.