L'estació d'esquí nòrdic La Vansa acollirà dissabte el Campionat de Catalunya BTT Infantil

13/06/2023
BTT

L'estació d'esquí nòrdic La Vansa acollirà dissabte el Campionat de Catalunya BTT Infantil

El dissabte 17 de juny a la tarda es celebrarà el Campionat de Catalunya BTT Infantil, que serà ni més ni menys que a l’estació d’esquí nòrdic Tuixent - La Vansa (Alt Urgell), a més de 1.900 metres d’altitud. És la mateixa localització on fa un any s’hi va celebrar el Campionat de Catalunya BTT XCO absolut que va coronar a Noemí Moreno i Ever Alejandro Gómez en categoria elit.

La Vansa Bike Race, organitzada per l'escola Bike Kids, acollirà un Campionat de Catalunya que repartirà els títols de categoria infantil i també tindrà proves de categoria aleví, principiant, benjamí i prebenjamí, en aquests casos sense designar campions de Catalunya. La primera sortida serà a les 15 h amb la categoria prebenjamí i el Campionat de Catalunya Infantil s’iniciarà dues hores més tard, a les 17 h, i té una durada prevista de 40 minuts. La prova es desenvoluparà sobre un circuit exigent de 2,5 quilòmetres que al matí ja estarà habilitat per realitzar-hi els entrenaments.

L’any passat, el Campionat de Catalunya BTT Infantil es va celebrar a Altafulla i va reunir més de 160 participants. Enguany, les inscripcions per participar a la prova es tancaran el dimarts 13 de juny a la mitjanit.