La Copa Catalana BTT Internacional torna als Pirineus amb la prova de la Vall de Boí

13/06/2023
BTT

La Copa Catalana BTT Internacional torna als Pirineus amb la prova de la Vall de Boí

La Copa Catalana BTT Internacional Biking Point torna aquest cap de setmana als Pirineus amb la disputa de la prova de la Vall de Boí. La competició no cessa i les curses ens portaran grans enfrontaments ciclistes, el 18 de juny a la Vall de Boí, amb la prova internacional de categoria UCI C2, que encara té les inscripcions obertes.

L´entorn serà immillorable per veure l'estat de cadascun dels ciclistes, just abans del tram clau de temporada. Un perfil que no dóna treva i al qual se sol sumar un terreny humit a les zones més boscoses. Un traçat que alterna allò natural dels seus senders i uns paisatges meravellosos que fan que es tracti d'un lloc ideal per a la pràctica de la bicicleta de muntanya.

El millor Mountain Bike de competició serà el protagonista d'una jornada d'adrenalina, velocitat i espectacle. El campionat arriba al moment determinant, amb set proves disputades i tan sols tres curses per davant, i la Vall de Boí pot decantar la balança. Un escenari idíl·lic, que està acostumat a acollir proves esportives de primer nivell.

Aquest cap de setmana, aquest petit racó del Pirineu, oferirà un magnífic traçat per a la pràctica del Mountain Bike i uns dies de desconnexió i d'alta muntanya. El sub23 Roger Ferrer (RR Bikers), seguit de prop per l'olímpic Jofre Cullell (BH-Coloma Team), i Rocío del Alba García (BH-Coloma Team), seguida de la seva companya Núria Bosch i de la recentment coronada campiona de Catalunya Noemí Moreno (73 Factory BG Team), lideren les classificacions absolutes.

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport