Felipe Orts i Núria Bosch s'imposen a la Copa Catalana BTT de Vall de Boí

18/06/2023
BTT

Felipe Orts i Núria Bosch s'imposen a la Copa Catalana BTT de Vall de Boí

Felipe Orts (Burgos-BH) i Núria Bosch (BH Coloma Team) han estat aquest cap de setmana els vencedors de la prova de Copa Catalana BTT Internacional disputada a la Vall de Boí. Ambdós ciclistes han minimitzat els errors i s'han endut la victòria a la prova, de categoria internacional UCI C2. La Vall de Boí sempre és una seu especial al campionat, al que tan sols li queden dues proves per acabar. Un entorn fabulós i ideal per a la pràctica de la bicicleta de muntanya.

La 7a cita de la Copa Catalana Biking Point ens transportava cap a un circuit de 5 km amb pujades curtes, dures i explosives, trams rodadors i baixades tècniques on la pluja seria protagonista. En categoria femenina, Núria Bosch (BH Coloma Team) es va imposar a totes les seves rivals, aturant el crono en 1h24:44, superant a Blanca Vallés i Laura Kalberg (Probikes Rioja Vlad Dascalu Team) amb un temps de 1h27:30 i 1h29:40 respectivament. En categoria masculina, la cursa va estar més disputada. Menys de 20 segons separaven al final de la cursa els tres primers classificats. Felipe Orts (Burgos BH), referència internacional del ciclocròs, aconseguia la primera posició amb un temps de 1h22:19, el seguia el recentment coronat campió català Mario Sinués (TBikes BH Amunt) aturant el crono amb 1h22:28, i completava el podi Anthony Zaragoza (Teyran Bike) amb un temps de 1h22:37.
 
Núria Bosch es converteix en la nova líder de la Copa Catalana Internacional Biking Point i Roger Ferrer (RR Bikers), per la seva banda, manté el liderat en categoria masculina.

Pròximes cites, Barcelona i Girona-Sea Otter 
Tan sols queden dues proves per acabar el campionat: Barcelona (9 de setembre) i Girona-Sea Otter Europe (23-24 setembre).

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport