Prop de 110 ciclistes a la Copa Catalunya Infantil de Sant Joan Despí

18/06/2023

Aquest dissabte 17 de juny, Sant Joan Despí (Baix Llobregat) va viure la penúltima cita de la Copa Catalunya Infantil de carretera 2023 abans de la seva aturada per les vacances d'estiu. Va ser a la 76a Cursa de Festa Major del Club Ciclista Sant Joan Despí - 44è Memorial Gabriel Bosch, una de les proves més antigues del calendari català que en els darrers temps és un fix en el calendari de les categories escolars.

Com és habitual en la ubicació del circuit, va provocar unes curses dures a causa de la pujada que marca i la presència de força vent, en una prova que va reunir prop de 110 ciclistes entre les categories infantil, aleví, principiant, benjamí i pre-benjamí de les principals escoles de Catalunya. Unes curses competides, especialment tenint a la porta la classificatòria per formar part de la selecció pels pròxims Campionats d'Espanya Escolars.

Aquest diumenge 25 de juny, la 12a Copa Catalunya de Vinallop (inscripcions fins dimarts) organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre de Tortosa servirà per fer la última prova fins la represa del setembre.

76a Cursa de Festa Major Sant Joan Despí - 44è Memorial Gabriel Bosch:

• Infantil: Martí Carreras (Escola Ataraxia) i Valeria Piñol (Escola de Ciclisme Isaac Gálvez)
  • Alevins: Hugo Guardia (Escola Ataraxia) i Júlia Cabada (Club Ciclista Sant Boi)
  • Principiants: Biel Cid (Penya Ciclista Baix Ebre) i Paula Rebollo (Escola Ataraxia)
  • Benjamins i pre-benjamins: Reconeixement a tots els participants