La selecció catalana, amb uns resultats extraordinaris al Campionat d'Espanya DH de Panticosa

10/07/2023
DHi

La selecció catalana de descens ha viscut un gran cap de setmana el darrer 8 i 9 de juliol al Campionat d'Espanya DH 2023 disputat a l'estació aragonesa d'Aramon Panticosa. El jove equip desplaçat amb quatre representants júniors i quatre cadets ha aconseguit tornar amb quatre medalles del campionat, destacant-hi especialment els campionats júnior i cadet de Maria Pomés i Marta Perxachs.

I és que les dues representants van portar els dos premis grossos en unes actuacions de l'equip català, que va aconseguir medalla en totes les categories en què competia. A banda dels títols de Pomés i Merxachs, Víctor Linares es va proclamar subcampió d'Espanya cadet, amb 4a posició per a Mika Rodon i 6a per a Oriol Cuadrat, mentre que Ton Rusiñol era bronze en categoria júnior, on Adriel Pons era 6è i Oriol Llaudó, 8è.

Uns extraordinaris resultats globals de l'equip dirigit per Ivan Oulego, que demostra la gran perspectiva de futur del descens català en aquests campionats que també van demostrar el potencial present, amb la victòria absoluta del català Pau Menoyo (Club Ciclista Bike Abadesses), amb tercera posició per a Dani Tell (Club Ciclista Tartareu) i quarta d'Ignasi Jorba (Moto Club Sant Andreu) i subcampionat de Mireia Pi (La Tribu BTT Forallac), amb la ex campiona Aina González (Moto Club Sant Andreu) 4a, afectada per una caiguda.