Dani Tell i Mireia Pi es coronen campions de la Copa Catalana DH 2023 a Les Angles

17/07/2023
DHi

Dani Tell i Mireia Pi es coronen campions de la Copa Catalana DH 2023 a Les Angles

La prova disputada aquest cap de setmana del 15 i 16 de juliol a l'estació occitana de Les Angles ha servit per posar punt i final al calendari de la Copa Catalana DH 2023. El bo i millor del descens català es va donar cita una setmana després de la disputa del Campionat d'Espanya de la disciplina en una prova també puntuable per la copa regional occitana que es va resoldre amb victòria dels francesos Nastasia Giménez i Youn Deniaud.

Deniaud es va endur la victòria scratch superant al recentment coronat campió d'Espanya absolut, el català Pau Menoyo, mentre que la tercera posició de Dani Tell (Club Ciclista Tartareu) li permetia assegurar la victòria final del calendari català. En el cas de la categoria gemenina, Giménez va marcar el millor temps davant de la jove Zoé Lugans i de la vencedora júnior, la catalana Maria Pomés (4Riders), que malgrat el seu resultat no va poder superar a la vencedora final de la Copa Catalana en categoria júnior, Christine Lewis (BTT La Garriga).

Per la seva banda, amb la seva sisena posició absoluta a Les Angles, Mireia Pi (La Tribu BTT Forallac) aconseguia la victòria final a la Copa Catalana de descens d'aquest 2023 després de les dates de La Sorrera Bike Park, el Campionat de Catalunya disputat al 4Riders d'Avià i el Pure Riding Bike Park d'Osor. En categoria júnior, el català Ton Rusiñol (BTT La Garriga) va aconseguir una important victòria davant de rivals internacionals, mentre que gràcies a la 4a posició Oriol Llaudó (BTT Avià Descens) signava el triomf a la general del campionat.

Copa Catalana DH 2023 - Guanyadors finals:

  • Elit: Dani Tell (Club Ciclista Tartareu) i Mireia Pi (La Tribu BTT Forallac)
  • Júnior: Oriol Llaudó (BTT Avià Descens) i Christine Lewis (BTT La Garriga)
  • Cadet: Oriol Cuadrat (BTT Avià Descens) i Marta Perxachs (Fornells de la Selva BTT)
  • Infantil: Marcel Barrachina (BTT Avià Descens)
  • Màster 30: Joan Cordón
  • Màster 40: Daniel Vázquez (Club Ciclista Tartareu)
  • Màster 50: Joan Prat (Open Natura BTT)
  • Tota la informació de la Copa Catalana DH 2023.